2021 nagyon sok szempontból volt fordulópont az alapítvány életében, amit azt gondolom, hogy a vártnál is nagyobb sikerrel zártunk.

37 projektet vezényeltünk le, melyek összege 8,6 millió forint volt. Kezdő alapítványként ez nem is olyan rossz, ugye? Főleg úgy, hogy mi nem költünk hirdetésekre, így ezek mind-mind közvetlenül tőletek érkezett! Szuperek vagytok!

Mi is támogatjuk az Alapítványt

Aki a SzuperÉn vagy a Gazdagodj Boldogan című könyveket megvásárolja, ugyancsak az alapítványt támogatja, így egyszerre támogatja az alapítványt és a személyes fejlődését.

Nem titok, hogy 2021-ben az alapítványt több mint 4,2 millió forinttal támogattuk.

Ádám, az alapítvány megálmodója, erről írt egy összefoglalót is, ezt ide kattintva részletesen elolvashatod.

Mi ezt most nem is fejtjük ki bővebben, olvasd el 🙂

Díjak, amiket kaptunk

A Covid berobbanásával ránk szakadt a digitális oktatás, így számtalan gyermeknek vásároltunk laptopot, emellett sok szülőnek segítettünk, hogy egy tanfolyam elvégzésével magasabb jövedelemre tegyenek szert. A tanfolyam segítségével a megélhetési körülményeik is javultak. Sok családban előfordult, hogy pályát kellett módosítani egy szülőnek ahhoz, hogy a családjukat el tudják tartani.

A támogatások miatt óriási elismerést kaptunk, amikor szeptemberben átvehettük a Nagycsaládosok Országos egyesületének Aranybölcső díját. Ezt a díjat azok a szervezetek kapják meg, akiket az előző évi támogatások alapján erre a díjra jelölnek, és a jelölést a NOE bizottság elfogadja.

Remegő lábakkal mentem ki átvenni a díjat, és végtelenül büszke voltam rá, hogy ezeket a pillanatokat átélhetem, mert részese vagyok egy olyan közösségnek, ahol fontos az, hogy segíteni tudjunk.

Tudom, nagyon közhelyes, de tényleg sokkal jobb adni, mint kapni. Főleg, ha a végén mégis kapunk valamit. 😊 Egy díjat, egy hálás mosolyt, egy sírást a telefonba, amikor lezárok egy projektet és értesítem a családot. Egy fotót, amiről sugárzik a boldogság, vagy egy levelet, amin könnyekig hatódunk.

Egy Szuperprojekt

Azokat hívom szuperprojektnek, amik sok embert mozgatnak meg és az alapítványon kívül is összefogás történik a családért.

2021 Szuperprojektje Andi volt, a kistigris anyukája.

Andi második gyermeke, Robi súlyosan beteg. Emiatt Andi nem tud dolgozni, mivel folyamatos felügyeletre van szüksége Robinak. Alapítványunkhoz Robi fejlesztőpedagógusa ajánlotta be, így nagyon meglepődött, amikor felhívtam és azt kérdeztem, hogy miben tudunk segíteni?

Sokat beszélgettünk, és arra jutottunk, hogy ebben a projektben Robinak közvetve segítünk, anyukáján keresztül. Andi régi vágya volt, hogy fodrász legyen. Ám az évek alatt erről szép lassan lemondott. Ahogy beszélgettünk, ez szóba került, és az isteni szikra ki is pattant. Mérlegeltünk, számoltunk, és arra jutottunk, hogy a fodrász szakma ideális lenne Andinak, hogy Robi mellett otthon is dolgozni tudjon.

Így aztán belevágtunk. Andi projektje rekordokat döntött. Több mint 19 ezer elérése volt a Facebook posztnak pár nap alatt.

És tudjátok mi volt a legmeghatóbb? Felkeresett bennünket egy kozmetikai cég, akik felajánlották Andinak, hogy kipótolják a projekthez szükséges pénzt. Emellett azt is, hogy a sikeres vizsgát követően megajándékozzák egy kezdőszettel, hogy azonnal munkához láthasson.

Ez akkora löketet jelentett az Andinak, hogy természetesen ötösre vizsgázott, és elsők között voltunk, akikkel megosztotta boldogságát

A projekteket igyekszünk a lezárás után is nyomonkövetni, és nagyon jó érzés látni, másoktól hallani, hogy Andi gyönyörű hajakat varázsol vendégeinek, és emellett Robira is minőségi időt tud fordítani.

Ezek azok a történetek, amikből Te is erőt és hitet tudsz meríteni, ahogy mi. Ne add fel az álmaidat, sosem késő belevágni, újrakezdeni! Ha veled is történtek ilyen csodák írd meg nekünk!

Ha úgy érzed, hogy van a környezetedben olyan család, akinek segíteni tudunk, szólj neki bátran, vagy szólj nekünk bátran.

Sosem tudhatod, hogy mi lesz egy beszélgetés vége 😊

Legyen csodaszép napotok:

Évi