A lakásfelújítások legkényesebb pontja a konyha, így aki szeretné a tökéletes konyhát megálmodni, és megvalósítani, mást sem csinál, mint bújja az internetet és a Pinterestet, ahol aztán a képeket rendezgetve próbálja megalkotni a számára tökéleteset.

Én is ebben a cipőben jártam, amikor rátaláltam a Szefa bútorra. Nem kis meglepetés volt, amikor pár héttel később az Alapítvány e-mail címére érkezett egy levél épp tőlük, hogy szeretnének minden megrendelésük után felajánlani 20 000 ft-ot az alapítványnak. Nem szépítek, sokkot kaptam, hiszen ilyen jellegű felajánlással korábban nem keresték meg az alapítványt.

Milyen előnyökkel jár a céges adomány?

Ha cégként támogatsz egy projektet, akkor az a cég megítélését is nagyban javítja, de adózási szempontból is előnyös lehet. A cég az adomány teljes összegét költségként elszámolhatja, melyhez a szükséges igazolást mi ki is állítjuk.

Szóval nem csak arról van szó, hogy jófejek vagyunk, és gondoskodunk másokról, segítünk nekik előrébb lépni, de arról is, hogy megfontolt és tudatos cégvezetők vagyunk. Ez azért tényleg menő, nem?

Az összes többi információt a céges támogatásról ide kattintva találod, de ha bármilyen további kérdésed lenne, amire nem kaptál választ, mindenképp írj nekünk a hello@azenugyem.hu címre, és segítek mindenben 😊

De lássuk, hogyan gondolkodtak Balázsék

Kattints ide, és nézd meg a videót, amiből kiderül, hogy mennyire egyszerű, és gördülékeny a céges támogatások folyamata. 

Őszintén remélem, hogy a Szefa Bútor kedvet csinált neked is, hogy cégvezetőként, vállalkozóként, vagy akár magánemberként támogass egy szervezetet, ami azon dolgozik, hogy a világ szebb legyen.

Szeretettel:

Évi