Problémám: 

Ildikó: 3 iskolás korú gyermekemnek  igen nagy segítség lenne egy laptop a tanulásban. A kisebbik fiam, 15 éves, idén kezdte a középiskolát, írás problémával küzd, jelenleg igazgató Úrtól kérvényezve van hogy digitális eszközön írhasson az iskolában,de sajnos szűkös anyagi körülményeim miatt ezt nem tudom neki megteremteni.

Nóri: Szeretnénk egy laptopot a tanuláshoz, mert egyre több feladatot kapunk az iskolában az interneten keresztűl. A legnagyobb testvérem középiskolába jár én pedig az ikertestvéremmel még általánosba, de pár hónap múlva már felősök leszünk, ahol a tanuláshoz tudjuk, hogy elengedhetetlen a laptop, mert a nővérünknél ezt már láttuk. A középiskolába szinte naponta használja a testvérünk a laptopot és így mi egyáltalán nem vagy csak a hétvégén tudjuk a már most is kiküldött feladatokat megcsinálni az interneten, és azt is csak váltva. Jó lenne, ha a családba lehetne még egy laptop, mert így hétköznap is már tudnánk foglalkozni az interneten kiküldött leckével, még ha felváltva is.

Barnabás: Továbbtanulásra készülök, földmérő, földügyi, térinformatikai szakra készülök. A tanulmányaimhoz szükségem lenne egy laptopra, amin a földmérő és ITR szoftverek megfelelően működnek.

Melinda: Kislányom tanulási nehézséggel küzd, és a fejlesztésen kiadott feladatok leginkább számítógépet igényelnek, ami nekünk nincs sajnos.

Bemutatkozás:

Ildikó: Budapesti, 3 gyermekes egyedülálló édesanya vagyok. A sok sok év albérlet után szerencsére 2021ben sikerült egy szociális alapú önkormányzati lakást kapnunk, aminek a felújítási költségeit még most is törlesztgetem. Gyermekeim iskolás korúak, 18,15,8 évesek. Tartás díjat sajnos nem kapok apukától,ezért az én egyedüli fizetésemből élünk 4en egy háztartásban. A covid helyzet alatt a gyerekek egy kölcsön gépen tanultak de azt már régen visszaadtuk a tulajdonosának. Az iskolák egyre több feladatot kérnek digitálisan , sok a beadandó feladat így a nagyoknak. Nagyon kellemetlen mindig magyarázkodnom hogy miért nem tudjuk ezt megoldani itthon.Hatalmas segítség lenne a családnak , megkönnyítené a mindennapjaikat.

Nóri: Kilenc éves vagyok, és hárman vagyunk testvérek. Szüleinkkel Budapesten élünk. Amikor lehetőség adódik szerek az ikertestvéremmel az interneten nézelődni és a kapott feladatokat újból megcsinálni, különösen a nyelvi feladatokat, mert azok sokszor viccesek és nagyon érdekesek.

Barnabás: 3-an vagyunk testvérek, én vagyok a legidősebb, 13 éves vagyok. Most készülök középiskolába, ahol szükségem lesz a mindennapos feladatok elvégzéséhez egy laptopra.Anyukám részmunkaidőben dolgozik, így sajnos a családunk bevétele nem teszi lehetővé, hogy vásároljanak nekem egy gépet

Melinda: Két gyermekem van, és sajnos a mindennapi kiadások mellett alacsony jövedelmem miatt nem tudok semmilyen extra  eszközt vásárolni, ami a kislányom fejlődését segíthetné. A fejlesztéseken leginkább internetes feladatok vannak, és ezeket nem tudjuk a telefonon kitölteni, hogy segíthessem a felzárkózását.

Mire lenne szükségem?

A családok 1-1 laptopot szeretnének kapni, amivel a gyerekek könnyebben veszik majd az iskolai akadályokat.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

AMint összegyűlik az összeg, szeretnénk megvásárolni nekik a laptopokat

Támogatóinknak hálásan köszönjük a beérkezett összegeket, fantasztikusak vagytok!