Laptopvásárlásban szeretném én is a segítségüket, kérni mert a sporttevékenység miatt sokat utazom. A gépet így magammal tudnám vinni a versenyekre azért, hogy ne maradjak le a tanulnivalóval. Szeptemberben a törökországi EB miatt már hiányozni fogok az iskolából, így akkor már nagyon jó lenne, ha magammal tudnám vinni.

Bemutatkozás:

Bogos Botond vagyok 17 éves szegedi lakos 10 éve kick box a sportom, jelenleg válogatott szinten. Diákmunkát szerettem volna vállalni ,hogy pénzt keressek, de az edzések és edzőtáborok miatt nem tudtam vállalni. Szüleim nem tudnak mindenben szponzorálni és szükségem lenne egy laptopra, hogy magammal tudjam vinni versenyekre, ahol utazás közben, pihenőidőmben pótolhatom az iskolában feladott anyagot.

7 éves koromban találkoztam először ezzel a sporttal, ahol az első edzés látogatásakor tudtam, hogy a szüleim jó helyre hoztak. Nem bántam meg, hogy ezt a sportot kezdtem el. Igyekszem minél jobb helyezést elérni a versenyeken és álmom, hogy ott lehessek az olimpián. Azóta 10 év eltelt, sok nélkülözéssel és feláldozással, de sok volt ebben amikor nem lehetett pihennem mert tanulnom kellett a sok pótolnivalót . Szüleim mindent megadnak nekem ,de a laptopvásárlásra már nem jut pénz. Emiatt kérem a segítségüket.

Mire lenne szükségem?

Szeptember elején már hiányzom az iskolából a törökországi EB miatt és már ott tudnám használni ha meg tudnám venni a segítségükkel .

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amint lehet, szeretném megkapni a laptopot

Támogatóinknak hálásan köszönjük a beérkezett összegeket, fantasztikusak vagytok!