Szeretném megvalósítani egy olyan rég dédelgetett tervemet,amivel igazán tudnék érvényesülni az életben.B kategóriás jogosítvány megszerzése.Kresszem megvan.

Bemutatkozás:

Pap Sándor vagyok. 43 éves.Rákos beteg voltam,immáron 3 éve tünetmentesen.Halláskárosodott vagyok,van családom,3 gyermekem.Sajnos az egészségügyi állapotom nem engedi azt meg,hogy bármilyen munkát elvállaljak,így idény munkán kívül,potom pénzért dolgozva más nem nagyon jut nekem.Szeretnék előbbre haladni és ha nem is nagy léptekben ,de tyúklépésben a jogosítvány birtokában igen.Nem tudom mit hoz nekem a jövő.Később visszajön-e a betegségem vagy bármi,de nagyon sok helyre már a jogosítványt kérik és pld én el tudnám képzelni magam étel vagy pizzakihordóként egy normális munkában.Bármikor igazolom betegségeim mivoltát,tényét.Ez az esetleges reményem arra,hogy megvalósulhatna a tervem,amivel tényleg boldogulhatnék az életben.

Mire lenne szükségem?

Mivel a kresszem megvan,az egészségügyi tanfolyamot azt még én meg tudom valósítani,így a vezetéshez szükséges összegre volna szükségem

Mikor lenne szükségem a segítségre?

A képzésben már részt veszek,bármikor mehetek vezetés gyakorlatra,amint be van fizetve az összeg az oktatónak.

Támogatóinknak hálásan köszönjük a beérkezett összegeket, fantasztikusak vagytok!