Csökkent hallásom miatt nagyon nehezen tudok elhelyezkedni a munkaerőpiacon, ezért gondoltam arra, hogy jelentkezek egy webshop építő kurzusra, ahol lépésről lépésre megtanítják, hogyan indítsam el a saját webáruházam. Így megoldódna a foglalkoztatásom és anyagi gondjaink is egyben. Lányom most gimnazista és rengeteg mindenről le kell mondania, mivel egyedül nevelem és éppenhogy csak megélünk, segítségünk nincs. Ezért kérem a támogatást, mert eltökélt célom, hogy jobb életet biztosítsak neki és ne azt lássa, hogy hátrányt szenved az édesanyja „fogyatékossága” miatt.

Bemutatkozás:

Gránicz Anita vagyok, 53 éves, 4 éve egyedül nevelem a lányom, aki most 16 éves. Hallóideg károsodásom van mindkét fülemre, 50 %-os a hallásom. Idén nyáron bevállaltam a hallókészüléket, de időközben munkanélküli lettem, több hónapja nem tudok elhelyezkedni, mert a koromnál és a hallásproblémámnál fogva hátrányos helyzetben vagyok a munkaerő piacon. Korábban irodai, ügyfélszolgálati, koordinátori munkakörökben dolgoztam, tanítói diplomával és nyelvtudással, de mivel egyre romlott a hallásom, le kellet mondanom az ilyenfajta munkákról. Sokszor titkoltam is az állapotomat a munkáltató előtt, hogy megtartsam az állást. Voltak önálló szárnypróbálgatásaim, megtanultam fotózni, képszerkeszteni, ezt a tudásomat szeretném felhasználni a webshopépítésben is.

Mire lenne szükségem?

A hallásromlásom mindvégig rányomta bélyegét az eddigi pályafutásomra, és bár korábban irodai-szellemi munkakörökben dolgoztam, az elmúlt 3 évben rákényszerültem a hallásromlásom előrehaladta miatt alkalmi és fizikai munkák végezésére, hogy meg tudjunk élni lányommal, annak ellenére, hogy diplomával és nyelvtudással rendelkezem. A hallókészülékkel úgy gondoltam, esélyem nyílik végre végzettségemnek és tudásomnak megfelelő, magasabb jövedelmet biztosító állást találni, de sajnos nem így történt. Ezért szeretnék elvégezni egy webshop építő tanfolyamot, hogy önálló vállalkozást tudjak indítani, mint webshop üzemeltető. Ehhez nem kell 100%-os hallás, van valamennyi kereskedelmi és marketing előképzettségem hozzá és nem utolsósorban nagyon nagy lelkesedésem, hogy elérjem a célom.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Ha lehet minél hamarabb de természetesen amikor tud érkezni a segítség.

Támogatóinknak hálásan köszönjük a beérkezett összegeket, fantasztikusak vagytok!