Problémám: 

Négyéves kisfiamnál, Marcinál két éve Duchenne Muscular Dystrophy-t diagnosztizáltak. Ez a betegség az izmok fokozatos leépülésével, a járóképesség elvesztésével, végül a beteg húszas éveiben légzésleállással jár, tehát végzetes kimenetelű. Jelenleg teljes gyógyulást jelentő terápia nem áll rendelkezésre. Hetente két alkalommal gyógyúszásra járunk a kisfiam állapotának szinten tartása érdekében. Ezeknek az óráknak a finanszírozására szeretnénk segítséget kérni.

Bemutatkozás:

Kisfiam Nemes Marcell, négy éves. Két évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a DMD betegséget. Amíg nem találnak gyógyulást jelentő terápiát nagyon fontos, hogy minél tovább megőrizze a járóképességét. Ezért fejlesztésekre járunk, aminek részét képezi a gyógyúszás is. Marci nagyon szeret ezekre az órákra járni és mi úgy látjuk, hogy nagyon hasznosak is számára. Jelenleg is járunk gyógyúszásra, heti 1 alkalommal. Jövő évtől ez két alkalomra bővül. Januártól szeretnénk kérni a támogatást.

Mire lenne szükségem?

Éves szinten nagy költséget jelentenek számunkra az utazások és a fejlesztések. De orvosi javaslat alapján nagyon fontos a megfelelő mozgás. Amíg nem érkezik Magyarországra terápia, ami segíthet meggyógyulnia, mindent elkövetünk, hogy megőrizzük a kisfiam járóképességét. Az alapítvány weboldalára a Szendrei Ádámtól kapott hírlevél segítségével jutottam el. Mivel egyéb fejlesztésekre is járunk, ezért nagy segítség lenne nekünk a gyógyúszás támogatása.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Ha lehet minél hamarabb de természetesen amikor tud érkezni a segítség.

Támogatóinknak hálásan köszönjük a beérkezett összegeket, fantasztikusak vagytok!