Problémám: 

Gyógyszertári asszisztensi képzést szeretnék elvégezni, ezzel megszerezve első szakmámat. Testi fogyatékosként le vagyok százalékolva, így dolgozni is csak 4 órában tudok. Ám a tanulás iránt elhivatott vagyok és betegségem miatt számomra nagyon fontos, hogy az egészségügyben tudjak elhelyezkedni, és másoknak segíteni tudjak.

Bemutatkozás:

Hóka József vagyok, 27 éves, fiatal férfi. Ami óta az eszemet tudom, érdekelt a biológia, illetve főleg az orvostudomány, az emberi szervezet működése. Általános iskolában nehéz helyzetem volt, ugyanis 5. osztálytól felfelé csak 2-esekkel csúsztam át az évzáró vizsgákon. Sni-s tanuló vagyok/voltam figyelemzavarral és diszkalkuliával. Ezután mivel matematika felmentésem volt, és diszkalkuliám van, tanulási akadályozottság miatt egy speciális szakiskolába mentem továbbtanulni. Ott számítógépes adatrögzítőnek tanultam. Aztán több évekig halogattam az esti tagozaton való érettségizést, beiratkozni beiratkoztam, de mivel a pedagógiai szakszolgálatnál rámnyomták az enyhe értelmi fogyatékosság jelzőt, hogy speciális iskolába mehessek, pont határeset volt az IQ-m, ezért ez sokáig bélyegét nyomta az önbecsülésemre, és mindig feladtam fél év után.

Egyszer erőt vettem magamon, és megcsináltam a 2 évet végig, úgy hogy hittem magamban és nagyon-nagyon kitartó voltam. Meglett az érettségim, és a felsőfokú angol nyelvvizsgám. Édesapám egész eddig tudott támogatni, de már ő sem tud, ő is súlyos beteg, pangásos szivelégtelensége van, ő sem tud dolgozni, folyamatban van a rokkantositása. Rengeteget költünk gyógyszerekre. Ezt követően már biztos vagyok abban, hogy a kitartásom és elszántságom meghozza a gyümölcsét.

Mire lenne szükségem?

Gyógyszertári asszisztens képzést szeretnék elvégezni

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amint összegyűlik az összeg, befizetem a tanfolyam díját

Támogatóinknak hálásan köszönjük a beérkezett összegeket, fantasztikusak vagytok!