Problémám: 

A férjem és én tanárok vagyunk. Van két gyermekünk, akik középiskolások és főiskolára, egyetemre szeretnének majd menni. Mivel a tanári fizetésünk nem segíti az anyagi helyzetünk előrelendülését, nagyon szeretnénk tanulni, hogy a lehetőségeinket kitágítsuk. Ehhez képzéseket szeretnénk elvégezni, és ebben szeretnénk segítséget kérni. Az elhivatottságunkat mutatja, hogy már több, mint 10 éve a pályán vagyunk, de a gyermekeink is nőnek, és szeretnénk segíteni őket a továbbtanulásban, és ezt akkor tehetjük meg reálisan, ha a fizetésünk is megengedi ezt. Abban kérünk segítséget, hogy a választott képzéseket elvégezhessük..

Bemutatkozás:

Lipóczki Erzsébet Szilvia vagyok, a férjem Besze Márk. Én tanító-óvodapedagógus vagyok, a férjem tanító. Egy Waldorf iskolában tanítunk már 8. éve, és ehhez értünk a legjobban, de a bevételünk alig fedezi a kiadásainkat, pedig nagyon igyekszünk egyre tudatosabban kezelni a pénzügyeinket. Szeretünk tanulni, és sokminden érdekel érdekel bennünket, ezért én egy online marketing képzést szeretnék elvégezni, a férjem pedig egy informatikai képzést. A fiúnk is informatikát tanul, és később ő és a férjem szeretne egy közös kis céget létrehozni, amiben weboldalak készítésével szeretnének foglalkozni, én pedig a marketing részén dolgoznék. További terveinket tekintve szeretnék gyerekek fejlesztésével is foglalkozni, hiszen mozgásterapeuta is vagyok, és mivel évek óta foglalkozom gyerekekkel, szívesen folytatnám ezt a vonalat is.

Mire lenne szükségem?

Az a képzés, amire jelentkezni szeretnék-az PPC online marketing képzés, míg a férjem által választott képzés-a PHP programozó képzés

Mikor lenne szükségem a segítségre?

A képzések bármikor elkezdhetőek, a PHP programozó tanfolyam kéthavonta indul, és januárban szeretnénk elkezdeni.

A projekt lezárult

Támogatóinknak hálásan köszönjük a beérkezett összegeket, fantasztikusak vagytok!