Problémám: 

A kálváriánk a nagy fiammal kezdődött, akinél gyermekkori autizmust állapítottak meg. A kisebbik kisfiam kivizsgálása folyamatban van, mivel a testvéreknél gyakran előfordul, hogy szintén előfordul az autizmus. A mindennapi életünket megnehezíti, hogy a nagyobbik fiamat, rengeteg fejlesztésre kell vinni, illetve nagyon sok időt emészt fel, amíg megfelelő fejlesztéssel behozza a lemaradást. Ez akkora anyagi és időbeli ráfordítás, hogy 2 gyermeknél, ez nagyon megterhelő. Anyagilag, szellemileg és fizikailag egyaránt. Nagy valószínűséggel a kisebbik gyermek is megkapja a diagnózist, ami szintén hatalmas terhet ró ránk. A hitelünk nagysága és a vállalkozásom jelenlegi sikertelensége az ok arra, hogy Önökhöz fordulok.

Bemutatkozás:

Gáspár Noémi vagyok, két gyermekes édesanya, az egyik gyermekem autista a másik kisfiú kivizsgálása folyamatban van. Boldog házasságban élünk a férjemmel, aki teljes állásban dolgozik, én pedig vállalkozó vagyok, a gyerekekre való tekintettel, ami az utóbbi időben nehezen megy, a rengeteg vizsgálat és betegség miatt. Sajnos bőven több a kiadásunk, mint a bevételünk. A támogatások igénylése folyamatban, de a nagyobb összegek elkerülnek minket, mert sajnos nem összeegyeztethető a vállalkozásommal, így a vizsgálatokat a megmaradt adományból fedezzük, de ha elfogy akkor nem tudom hogyan tovább.

Mire lenne szükségem?

Ezért szeretném a szíves segítségüket kérni, abban hogy a másik gyerekünknek is finanszírozni tudjuk a fejlesztéseket és ugyan azt tudjuk adni mindkét gyermekünk számára.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amikor teljesül a projekt

A projekt lezárult

Támogatóinknak hálásan köszönjük a beérkezett összegeket, fantasztikusak vagytok!