Problémám: 

Hevesi Ágnes: Sajnos egyedül nevelem a kisfiam,akiről kiderült,hogy autista,l. Segítségem nincs,mivel apuka nincs,a szüleim meghaltak. Sajnos most december közepén vesztettem el az állásomat. Speciális iskolába hordom a gyermekem,mert logopédiai problémával is küzd még.

Erdei Géza Hunor: A covid időszak alatt is csak nehezen tudtam részt venni az online oktatáson, mert nem volt hozzá megfelelő eszközöm, és ez a tanulmányi eredményeimen is meglátszott (A szüleim nem engedhetik meg maguknak egy ilyen több százezer forintos beruházást). A tantárgyaimra való felkészülésemet nagyon megkönnyítené egy laptop, amit nem csak otthon, hanem az iskolába menet és jövet is tudnék használni a vonaton. Sajnos az iskola nem biztosít házi használatra ilyen eszközt, pedig napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az informatikára, és az általa elérhető tudástárra. Úgy érzem, hogy egy ilyen eszköz a jövőben nagyon megkönnyítené a tanulmányaimat, és a tantárgyaimra való felkészülést. Reménykedve a pozitív elbírálásukban kérném az önök segítségét.

Bemutatkozás:

Hevesi Ágnes: Sajnos elromlott a fiam laptopja, amin tanult,illetve a fejlesztéseket is azon csinálta, valamint azon keresztül oktatta a magyar tanár is, aki felkészítette a felvételire,ugyanis 8 osztályos gimnáziumba szeretne továbbtanulni,mert Hunor kitűnő tanuló. Nagyon szeretne megtanulni programozni, nagyon érdekli a számítástechnika, az informatika.

Erdei Géza Hunor: Én most kezdtem a középiskolát egy vidéki intézményben és a mezőgazdaságban szeretnék elhelyezkedni. Édesanyám bölcsődében dolgozik kisgyermeknevelőként, édesapám pedig a nyomdaiparban.

Mire lenne szükségem?

Mindkét családnak 1-1 laptopot szeretnénk, amivel a tanulásuk, fejlődésük továbbhaladhat.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amint összegyűlik az összeg, szeretnék megvásárolni nekik a gépeket