Problémám: 

Mind a ketten szemüvegesek vagyunk, az én szemüvegem -6 dioptriás, ami a nagyobb probléma, hogy több szemprobléma társul, így a szemüvegünk lencséje nagyon drága, közel 50 000 Ft/db

Bemutatkozás:

Szolnok-Tóth Tímea vagyok, valamilyen szinten az egészségügyben dolgozom. Orvosokat, védőnőket és gyógyszerészeket tanítok alternatív gyógymódokra, homeopátia használatára. Mivel egész nap vezetek, hogy eljussak mindenkihez a szemüveg nélkülözhetetlen, mert nem látok nélküle.
Férjem Szolnok Krisztián, autóbuszvezetőként dolgozik. 2 év kihagyás után most sikerült újra elhelyezkednie. Sajnos a covid mellékhatása a pánikbetegség lett, ami miatt el is bocsátották. Szerencsére úgy tűnik sikerült leküzdenie. Sajnos a szemüvege 6 éves és most el is tört.
Van egy 5 éves kislányunk, aki óvodába jár.

Mire lenne szükségem?

Jelenleg az lenne a legnagyobb segítség, hogy jó legyen a szemüvegünk és jól láthassunk! Sajnos évek óta nem tudjuk megoldani ezt a problémát, a speciális lencsék miatt.
Elmentünk most mind a ketten egy alapos szemvizsgálatra is. A szemüveg melyeket elkészítenének nekünk több mint 200.000 forint, melyet nem tudunk kigazdálkodni.
Mivel szemüveg nélkül, nem látunk távolra egyáltalán, így a mindennapi élethez elengedhetetlen.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Minél hamarabb, mert nem bírja sokáig a ragasztás a férjem szemüvegén. Nekem pedig tovább romlott a szemem így a régi szemüveg miatt is fájhat sokat a fejem.

Van egy háziállatunk, terápiás jelleggel, egy logófülü kosorrú nyuszi, Pöcök. Rajta kívül a vonatok a mindene.