Problémám: 

Az elmúlt 10 év sok felelősségvállalást és türelmet,kitartást igényelt. Levente gyermekem állapotromlása mellett, 2 évünk, az apránként felépített piciny munkám és tanulásom/tudásom veszett el. Ismét 2 évig a pandémia alatt kialakult egészségügyi problémákkal küzdöttünk,sikerrel,és ezen a téren jó úton haladunk.Emiatt újra erőre kapva,bizakodva,szeretnék újra dolgozni.

Bemutatkozás:

Hegedűs Tímea vagyok, 37 éves, elvált, 2 fiú gyermek édesanyja. Zoltán 18 éves középiskolai tanuló, Levi 10 éves, speciális ellátást igénylő gyermek .5 éve Békéscsabára költöztünk, a jobb speciális iskolai ellátás reményében. Válásunkat megelőzően, már gondoltam az egyedülállói terhekre (bár sosem gondoltam,hogy ilyen nehéz jövő vár ránk), így a körülményeimet figyelembe véve, olyan alap szakmát kerestem, amiben komfortosabb és alkalmazkodik az életünkhöz, így egy okj szakmán belül a műszempilla építő tanfolyamra jelentkeztem. Későbbi szigorítások okán,sikeresen elvégeztem a szépség-tanácsadó szakmát, amit szeretnék tovább tanulni, hogy biztosítani tudjam az alap dolgokat gyermekeimnek. Két gyermek, 2 eltérő élet, de számomra elv, hogy amit tudok, megteszem Értük.

Levente állapotának szinten tartása, illetve immáron két éve a fizikai és lelki, valamint nem utolsó sorban az anyagi helytállás az én felelősségemmé vált Levente édesapjának a közös teherviselést illető teljes elutasítása következtében, emiatt már munkát részben sem tudok vállalni. Az otthoni körülmények tekintetében az államilag támogatott, iskolai kereteken belül előírt csoportos foglakozások által megvalósuló fejlesztésekkel,sajnos gyermekem szinten tartása sem biztosított, ezért speciális helyzete miatt magánúton kell kiegészítenem az ellátását.

Szakmai oldalról tekintve,nagyon sok a szakmabeli,így munkát vállalni,megfelelő képesítés és tudás nélkül felelőtlenség lenne. Kerestem lehetőséget,4 órában,tudva,hogy 2 havonta járunk 2 hetes terápiákra,nem gondolom,hogy alkalmaznának bárhol is.Emellett szerettem a szakmám,lelkileg is megviselne,ha végleg feladnám. A lehetőségeim korlátozottak sajnos,úgy érzem ez a megoldás van csak,hogy kacifántos életünket kicsit simítani tudjam.

Mire lenne szükségem?

Hanyatlott tudásom, és a fejlődő technológia miatt célszerű újra elvégeznem a tanfolyamot, melyet a korábbi oktatómmal szeretnék ismét végigcsinálni.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amint összegyűlik az összeg, szeretnék beiratkozni a teljes képzésre.