Problémám: 

A covid helyzet óta az iskolai oktatás is nagyon megváltozott. Nagyon sok feladatot kapnak a gyermekeim online. Eddig a laptop megoldás volt a házifaladatok elvégzésében, de ez sajnos a költözést megelőzően tönkre ment. A javíttatását sem tudom vállalni, mert azt az információt kaptam, hogy „annyi pénzért már újat is kapok”. A házi feladatok és az iskolai feladatok mellet nagy segítség lenne Boglárka számára az egészségi állapot javulásához, ha a hobbyjával is tudna foglalkozni. Ugyanis Bogi nagyon szeret fotózni, alkotni .Az elmúlt évek megpróbáltatásai ( nevelőapukája elköltözött – 3 éves kora óta nevelte-, iskolaváltás, online oktatás..) nagyon kihatottak a mentális egészségére is. Javulását segítené, ha olyan dolgokkal is foglalkozhat, ami lekötik ( fotózás, képszerkesztés,) a tanulás mellett.

Bemutatkozás:

Lengyel Gabriella vagyok.3 gyermekemet egyedül nevelem. Egészségügyben dolgozom, de önhibámon kívül kerültem anyagilag nehéz helyzetbe. Albérletben élek a 3 gyermekemmel. A jelenlegi albérlet 40 nm, villanyfűtéses és feltöltő órával rendelkezik. A mindennapi élet finanszírozása is nehézségekbe ütközik. Boglárka ( 17 éves leányom) 11.évfolyamos gimnazista, a Bródy Imre gimnáziumban dráma szakon tanul. Néhány évvel ezelőtt kezdett megváltozni, amit a kamaszkornak tulajdonítottam, de sajnos ennél kicsit komolyabb volt a probléma. Családi változások, iskolaváltás felborította a mindennapjait. Az addig kiegyensúlyozott, magabiztos Bogi teljes fordulatot vett. Az online térben töltött idő mindig pozitív hatással volt/van rá, lelki problémáit ezeket keresztül dolgozta fel. Korábban rövid történetek írásával foglalkozott, rajzolt , képet szerkesztett. Jelenleg ez is az elképzelése a jövőjével kapcsolatban…Fotózással szeretne foglalkozni.

Mire lenne szükségem?

Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy 3 gyermekemet nevelem egyedül. Sürgősen kellett albérletet váltani, mert a korábbi bérbeadó értékesítette az ingatlant. Nagyobb lányom sok feladatot kap online. A laptop, amit használt tönkre ment ( eltört), telefonját nem tudja használni a feladatok elvégzéséhez. Egy laptopra lenne szüksége. Lelki egyensúlyát pedig egy fotóstanfolyammal szeretnénk helyreállítani.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amint összegyűlik az összeg, szeretnénk megvásárolni a laptopot és beiratkozni a tanfolyamra