Problémám: 

Férjem jelenleg oktatásra jár, ahol 165 000 Ft bért kap. A munkhelyváltás csak abban az esetben tud létrejönni, ha ezt a tanfolyamot elvégzi és sikeres vizsgát tesz. Előző munkahelyéről azért jött el, mert sem a beosztása, sem a munkarendje nem tudott igazodni a család életéhez. Felettesei nem segítették sem a munkahelyi eszközök, és feltételek javításában, és a beosztása sem volt családbarát. Én gyesen vagyok itthon, így a család bevétele sajnos igen kevés. Nehezen tudjuk fedezni a gyerekek sportolásához való bérleteinek megváltását.

Bemutatkozás:

2016-ban házasodtunk össze férjemmel. Budapesten lakunk a 15.kerületben. 3 kiskorú gyermeket nevelünk közösen. Első gyermekünk Hornyák Zoltán Ákos 2017-ben született, ő jelenleg nagycsoportos óvodás és rendszeren Judo edzésre jár, tehetségesnek találták óvodai edzéseken, így külön edzésekre is elhívták. Heti 2 alkalommal az óvodán kívül, heti 1 alkalommal pedig óvodán belül vannak az edzései. Hornyák Adrienn Zselyke lányunk 2019-ben született. Kiscsoportos, akit szeptemberben az Újpesti Torna Egyletből kiérkező edzők állapot felmérés után kiválasztották és behívták az UTE-ba tornázni. Jelenleg heti 2 alkalommal jár az oktatásra. Hornyák Attila Tibor, 2020-ban született, vele jelenleg itthon vagyok.

Mire lenne szükségem?

Nagyon nagy segítség lenne, ha a gyerekek sportolásához szükséges bérlet megvásárlásához hozzá tudnának járulni. Minden segítségnek nagyon örülünk és jelen helyzetben a háztartás fenttartásához a gyerekek minden napi szükségleteik kielégítésére ennyivel többet tudnánk fordítani. A sportolást nagyon fontosnak tartjuk és az egészséges élet elengedhetetlen része. Ennek 2023 évi összege 390 000 Ft

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Év elején kell majd befizetnem a szükséges összeget