Problémám: 

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen van munkahelyem és egészséges vagyok, sajnos azonban megrekedtem és nincs előrelépési lehetőségem. Mivel nagyon szeretem a kézügyességet és fantáziát igénylő kreatív tevékenységeket, hosszú idő óta dédelgetem a gondolatot, hogy elvégzem a Kézápoló és műkörömépítő képzést annak érdekében, hogy anyagilag előreléphessünk egy aprócska, önálló vállalkozás létrehozását követően. Anyagi lehetőségeink meglehetősen korlátozottak, jelenleg egyedüli kereső vagyok négytagú családunkban, így a képzés költségét nem tudom előteremteni, ezért segítséget szeretnék kérni.

Bemutatkozás:

Vargáné Németh Szilvia vagyok, két gyermek édesanyja. Irodai munkát végzek, ami évek óta nem biztosít lehetőséget sem szakmai, sem anyagi előrelépésre, ezért a jövőképem sajnos meglehetősen borús. Szeretném a Kézápoló és műkörömépítő szakmát kitanulni, hogy egy aprócska vállalkozás indítását követően jobb lehetőséget biztosíthassak a családomnak, de legfőképp, hogy meg tudjam adni a gyermekeim számára mindazt, amire szükségük van a tanulmányaikhoz és a továbbtanulásukhoz.

A képzést illetően elszánt vagyok, jelentkezési lapom és a 30.000.- Ft-os előleget, amivel a jelentkezésem véglegesítettem, már elküldtem a képző intézménynek, de tartok attól, hogy hiába a részletfizetési lehetőség, a további költségeket nem fogom tudni határidőben befizetni, főképp, mert a képzés szeptemberben már indul.

Mire lenne szükségem?

A tanfolyam teljes díja 374 000 Ft. Ennek a képzésnek köszönhetően a megfelelő OKJ szintű végzettségem lesz és vállalkozásba kezdhetek

Mikor lenne szükségem a segítségre?

A képzés szeptemberben indul, így amint összegyűlik az összeg, szeretném befizetni.