Problémám: 

Két kromoszóma rendellenességgel született gyermekem van, akiknek eltérően fejlődnek, mint a neurotipikus gyermekek /normál fejlődésű gyermekek/. Minden téren nagyfokú megsegítésre van szükségük. Enyhe értelmi sérültek, le vannak maradva a kis és nagy mozgásban, az idegrendszerük éretlen, hiperkinetikus magatartászavarral,autisztikus tünetekkel küzdenek. Nagyon szeretném, ha a gyerekeimnek lehetőséget tudnék biztosítani a felzárkózásra, esélyt adni az önálló, teljes életre. Minden vágyam, hogy minden lehetőséget kiaknázzak, ami az Ő fejlődésüket előre mozdíthatja. Járunk rengeteg orvoshoz, akik egyértelműen kifejezték, hogy speciális fejlesztésre van szükségük.

Fejlesztési terület: Egyéni és csoportos gyógypedagógiai fejlesztés, kutyával asszisztált terápia, logopédia, lovasterápia, úszás, kempó, zeneterápia és művészetterápia, Kulcsár féle mozgásterápia / Delachato/

Bemutatkozás:

Leco Flóra vagyok, egyedülálló, két gyermek édesanyja. Gyógypedagógus asszisztensként dolgozom egy gyógypedagógiai óvodában. Sajnos csak olyan állást tudok elvállalni, ahol megoldott, hogy a szünetekben a gyermekekkel legyek, valamint a napi fejlesztéseket teljesíteni tudjuk, így a munkaidőm 4 órára szűkült.

Anyagi és fizikai helyzetem határához értem. Számomra rettenetesen megerőltető és lassan kivitelezhetetlen, hogy a gyermekeimnek a szükséges fejlesztéseket meg tudjam adni.

Eddig is mindent megtettem, hogy a gyermekeim fejlődjenek, mindent megugrottak, amit az orvosok, szakemberek előrevetítettek nekünk, és szeretném ha ez a fejlődés nem állna meg itt számunkra.

Mire lenne szükségem?

Anyagi támogatást szeretnék kérni a fejlesztésekhez, hogy a fiúk a következő 5 hónapban is megkaphassanak minden segítséget. Ennek költsége öszesen 575 000 Ft.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amint az összeg rendelkezésre áll, hogy ne álljon meg a fejlesztés, illetve a meglévő segítőink tudják folytatni a munkájukat.