Problémám: 

2022 tavaszán egy sajnálatos balesetben elveszítettem a bal karomat. Ebből kifolyólag korábbi munkáimat nem tudom folytatni. Orvosaimmal egyeztetve hamarosan lehetőségem nyílik a művégtag használatára, aminek költségét azonban ebben a helyzetben nem tudom fedezni. Bár korábban egy faipari boltban szerszámélezőként, emellett favágással és nyílászáró cserékkel foglalkoztam, ezeket a tevékenységeket most nem tudom folytatni, így korábbi bevételi forrásaim is megszűntek.

Bemutatkozás:

Balog László vagyok, Békés megyében élek a családommal egy Békéscsaba melletti faluban. Mindig aktív tagja voltam a közösségnek, évtizedek óta a helyi Polgárőrségnek is. Fontos számomra a családom és a barátaim támogatása, amire ők is mindig számíthatnak tőlem. 17 éve dolgozom jelenlegi munkahelyemen faipari szerszámélezőként, emelett pedig nyílászáró cserékkel, árnyékolástechnikai termékekkel és veszélyes fák kivágásával foglalkoztam. 2022 tavaszán azonban egy hirtelen baleset miatt elveszítettem bal karomat, ami miatt életem gyökeresen megváltozott, és azóta más irányt vett életem. Szerencsére az élethez való pozitív hozzáállásom nagyban megkönnyíti, hogy a nehézségek ellenére továbbra is pozitívan gondolkozzak, és a lehetőségeket megragadva lábaljunk ki ebből a nehéz helyzetből. Orvosaimmal konzultálva május második felében megkezdődik a rehabilitációs időszak, aminek során megvizsgálják a lehetőségeimet és az eredméyneknek megfelelően művégtagot kaphatok.

Mire lenne szükségem?

A művégtagok jelenlegi ára több tízmilliós költséget jelent még TB támogatással is. Az Alapítványon keresztül szeretnék segítséget kérni abban, hogy az összeg rám eső részét sikerüljön összegyűjteni.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Nagyjából 2-3 hónap mire kiderül, hogy mekkora állami támogatást kaphatok, így első körben augusztus, de lehetséges, hogy szeptember/október hónapra lesz kész a kar amivel dolgozni tudok.