Problémám: 

3 lányunk van, és szeptembertől mindhárman másik városban folytatják tanulmányaikat. A tandíjak, kollégiumi díjak és utazási költségek finanszírozása mellett a tanuláshoz elengedhetetlen laptopokat már nem tudjuk nekik megvásárolni. Jelenleg egy nagyon régi gépünk van, amit eddig ugyan közösen használtak, de szeptembertől ezt már nem tudják megtenni. Hitelt emiatt nem szeretnénk felvenni, mivel a havi kiadások mellé a törlesztőrészlet már nem férne bele a családi költségvetésbe.

Bemutatkozás:

Bakos Zita vagyok, férjemmel élek és 3 lányunkkal. Idei évünk meglehetősen rosszul kezdődött, mivel januárban eltörtem a könyököm. Óvodai dajkaként dolgozom, mellette takarításokat vállalok, de a sérült karom miatt már nem tudok annyit dolgozni mint korábban. Tavasszal a férjemnek lett gyomorfekélye, aminek következtében most nem tud dolgozni. Minimálbérből élünk, így ezek a pénzkiesések számunka nagy problémát okoznak. Gyermekeinknek ennek ellenére igyekszünk mindent megadni, és támogatjuk őket abban, hogy tanuljanak. Nagyon okosak és végtelenül büszkék vagyunk rájuk, hogy nagy terveik vannak. Nem szeretnénk ha bármelyik gyermekünk is anyagi okok miatt nem tanulhatna tovább. Legidősebb lányunk főiskolára készül, a középső érettségi utáni képzésre jelentkezett, a legkisebb pedig most kezdi a középiskolát.

Mire lenne szükségem?

A lányoknak iskolakezdésre szeretnénk 1-1, vagyis összesen három darab laptopot, hogy ennek hiánya már ne legyen akadály a tanulmányaikkal kapcsolatban, és az online beadandó feladatokat könnyedén meg tudják csinálni.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Iskolakezdésre, vagyis augusztus közepére szeretnénk, ha meglennének a laptoptok.