Problémám: 

A nagyobbik gyermekemnek szeretnék segítséget kérni. Norbert 9 éves, második osztályos tanuló. Sajnos a korábbi -12,5-es szemüvege már gyenge neki, jelenleg -15-ös dioptriára van szüksége. Ebből kifolyólag már a keret is sokkal drágább, hiszen az átlagos szemüvegkeretekbe már nem tudják ezt a vastag lencsét belecsiszolni. Norbert apukája vidéken dolgozik, hogy biztosítani tudja a mindennapi kiadásokat, én januárban kezdtem el dolgozni takarítóként. A speciális szemüveg ára több mint 200 000 Ft, amit sajnos nem tudunk hirtelen kigazdálkodni, de Norbinak mihamarabb szüksége lenne az erősebb szemüvegre, mert az iskolában nehezen tud jól teljesíteni így.

Bemutatkozás:

Kata Renáta vagyok, férjemmel 2 gyermeket nevelünk. Férjem folyamatosan vidéken dolgozik, havonta pár napot tud velünk tölteni. Korábban gyesen voltam, idén januárban kezdtem el újra dolgozni. Nagyobbik fiamnak, Norbertnek erős látáskárosodása van, ami nagyon megnehezíti a mindennapjait. A szeme folyamatosan romlik, a legutóbbi vizsgálaton derült ki, hogy -12 helyett már -15-ös lencsére van szüksége. Mivel távolra nem lát, így az iskolában nagyon sokat kell neki segíteni, hogy megfelően értelmezze a táblára felírt anyagokat.

Mire lenne szükségem?

Norbertnek szeretnék egy új szemüveget kérni, mivel ennek a nagyon erős lencsének már speciális keret is kell, amibe bele lehet tenni. Ez több mint 200 000 Ft sajnos.

A Prémium Vision Optikának köszönhetően a szemüveg végleges ára 170 000 Ft, mivel a szemvizsgálatot és a munkadíjat nem számolják fel a család részére.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amint összegyűlik az összeg, szeretnénk elkészíttetni a szemüveget Norbinak.