Problémám:

Dani számára elengedhetetlen lett a TSMT torna, melynek hatására gyorsabb lenne a felzárkóztatása kortársaihoz. Sajnos a Covid miatt az államilag biztosított lehetőségeket nem tudjuk kihasználni, hiszen több mint fél éves várólista van. Nekünk azonban nincs ennyi időnk, így hosszas nyomozás után sikerült találnom egy helyet, ahol tudják még fogadni költségtérítés ellenében.

A TSMT torna heti 2 alkalommal szükséges Daninak, aminek köszönhetően a szeptemberi tanévkezdésre várhatóan teljesen felzárkózik a többiekhez a mozgástól kezdve egészen a beszédfejlődésig. Amíg az állami intézménybe nem tudunk bekerülni, addig is szeretnénk elkezdeni a fejlesztését, mert a lemaradása sajnos napról-napra látványosabb.

Bemutatkozás:

Gáspár Noémi vagyok, 2 gyermekünk van, januárban térek vissza dolgozni a gyes lejártával. Nagyobbik fiamnak mihamarabbi segítségre van szüksége, mivel nagyon le van maradva a kortársaihoz képest. Erre javasolták a TSMT tornát, amit azonban olyan hosszú várólista előz meg, hogy a fejlődés érdekében kénytelenek vagyunk magánintézmény segítségét igénybe venni.

Ennek költsége azonban egy nem várt kiadás a családunk számára, és bár a TB finanszírozott ellátásra is jelentkeztünk, 6 hónapot kell várnunk mire egyáltalán meg tudják vizsgálni, és a számára megfelelő egyedi terápiát megkapja. Addig azonban már nem várhatunk.

Mire lenne szükségem?

A TSMT torna heti két alkalommal kell Daninak, ennek fél éves költségét szeretném igénybe venni arra az időre, amíg az állami intézménybe be tudunk kerülni. Ennek fél éves díja 200 000 Ft

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Január végén-február elején kezdődik a terápia, így arra az időszakra szeretném kérni a támogatást.