Problémám:

12 évig egészségügyi területen dolgoztam, ám gyermekeim születése óta már nincs lehetőségem fél napos műszakokat vállalni. Pályamódosításra kényszerülök, ezért jelenleg távoktatásban tanulok. Mérlegképes könyvelői képzésben veszek részt, mely képzés költségtérítéses.

Gyermekeim édesapja sajnos nem támogat minket, és miután kapcsolatunk megromlott, a szüleimhez költöztem. Ám az együttélés nagyon megmérgezte a kapcsolatunkat így gyermekeimmel menekülnünk kellett családon belüli erőszak miatt. Jelenleg a Szegedi Családok Átmeneti Otthonában kaptunk lehetőséget életünk újrakezdésére.

Bemutatkozás:

Mezei-Andorkó Judit vagyok, két gyermekem van, akiket egyedül nevelek. Zoé négy, Simon pedig két éves. Simon születése után kapcsolatom a férjemmel nagyon megromlott, így a szüleimhez költöztem a gyerekekkel. Azóta Ő nem támogat minket, így egyedül kell eltartanom a gyerekeket.

Korábban 12 évig dolgoztam az egészségügyben, de azt a 12 órás műszakbeosztást 2 gyermek mellett, egyedül már nem tudom vállalni. Karrierváltásra kényszerültem, és elkezdtem könyvelőnek tanulni. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a végzettséggel nem lesz probléma elhelyezkedni irodai munkaidőben, és a bevételünk is elegendő lesz a lakhatásra és a gyermekeim felneveléséhez.

Mire lenne szükségem?

A könyvelői tanfolyam 500 000 Ft vizsgadíjakka, ennek támogatását szeretném kérni, hogy a tanulmányom finanszírozása ne okozzon problémát a gyermekeim gondozása közben.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Legkésőbb februárban szeretném befizetni a oktatás költségét.