Problémám:

2020.07. 23-a óta élünk a szegedi Családok Átmeneti Otthonában. Tavaly ősszel született meg kislányunk. Bence, a családfő, tőlünk távol dolgozik hétköznap, hogy a kiadásainkat fedezni tudjuk, így én jelenleg egyedül nevelem kislányunkat. Saját elhatározásból, kemény munkával rendeztük elmaradásainkat, és azon dolgozunk, hogy kedvező hitelkonstrukcióval és a CSOK segítségével saját ingatlant vásároljunk.

Bence szeretné a jogosítványt megszerezni, hogy olyan munkát találjon, ami nem szakítja el Őt napokra a családjától.

A családgondozói munkának köszönhetően a pénzkezelésünk felelősségteljessé vált, megértettük, és megtanultuk, hogy a megtakarítás képzése a családi egység működésének alapja. Nagyon sokat fejlődtünk családként és önálló emberként is.

Bemutatkozás:

A nevünk Bence és Dzsenifer, 22 évesek vagyunk mindketten. Hátrányos helyeztű családból származunk, talán éppen ezért kapcsolatunk nagyon kiegyensúlyozott, gondoskodó, megértőek vagyunk egymással. Karácsonykor volt az eljegyzésünk, az esküvőt tervezzük. Elszántak vagyunk, hogy a magunk erejéből új alapokra tudjuk helyezni a mi, és kislányunk jövőjét is.

A hátrányos családi helyzetünk miatt sajnos nem tudtunk szakmát szerezni. Bence jelenleg egy alapítványnál dolgozik, Dzsenifer Gyesen van. A jogosítvány megszerzésével Bencének több lehetősége lesz a család közelében dolgozni.

Mire lenne szükségem?

630 000 Ft támogatásra lenne szükségünk, melyből a jogosítványt és a vásárolt ingatlanba bútorokat szeretnénk vásárolni.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Januárban költözünk, addigra szeretnénk összegyűjteni az igényelt összeget a lakásra és a jogosítványra.