Problémám:

2020-ban kezdtem meg tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Kémia BSc szakán. Az alapdiploma megszerzéséhez szükséges a középfokú B2 típusú komplex nyelvvizsga megléte, melynek szóbeli részét már sikerült megcsinálnom, már csak az írásbeli van hátra. A nyelvvizsga ezen részére már elkezdtem a felkészülést, de a biztos siker érdekében igénybe kell vennem külső segítséget is.

Számomra mindenképp fontos, hogy a nyelvvizsgám meglegyen mire a szakdolgozatomat leadom, mivel tanulmányaim befejezése után tanárként szeretnék elhelyezkedni.

Bemutatkozás:

Herczeg Attila vagyok.  Nehéz anyagi körülmények között élünk. Nagymamám csontritkulással küzd, segítenem kell Őt is a mindennapokban, Édesanyám egészségügyben dolgozik váltott műszakban, viszont a pandémia miatt most részmunkaidős munkavégzésre kényszerült, így a felmerülő extra kiadásokat sajnos nem tudjuk fedezni.

Az egyetemre állami ösztöndíjasként kerültem be, vizsgáimat eddig jól teljesítettem. Minden erőmmel azon vagyok, hogy ilyen jó ereményekkel tudjam majd befejezni az egyetemet. A tanulás mellett a családomnak is nagyon sokat segítek. Legnagyobb vágyam, hogy a tanulmányaim befejezése után anyagilag is tudjam őket támogatni, ahogyan most Ők teszik ezt.

Mire lenne szükségem?

A nyelvvizsga a diploma megszerzéséhez elengedhetetlen, ezért az írásbeli vizsgára való felkészüléshez magántanárt kell igénybe vennem. Ennek finanszírozására kérnék segítséget, amivel később a további tanulmányaim is biztosítva lennének, mivel a kémia szak után tanítani szeretnék. Magántanár nélkül a felkészülésem nem lenne tökéletes, és a vizsgadíjat is többször kellene befizetnem.

Az igényelt támogatás fedezni tudná a heti több tízezer forintos intenzív nyelvtanulást, és fél év múlva már túl is lennék a vizsgán.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amint összegyűlik az angol tanfolyam ára, szeretném is befizetni az összeget.