Problémám:

Férjemmel 4 gyermeket nevelünk nagy szeretetben. Pedagógusként dolgozom, így tudom, hogy ha a gyermek érdeklődik, tehetséges, akkor arra a versenyre, arra az elfoglaltságra igyekszünk lehetőséget biztosítani számukra. Az élelmiszeren, ruhákon tudunk költséget csökkenteni, de a sportolás, zeneiskola viszont olyan kiadás, amin nem tudunk csökkenteni, viszont szükségük van rá annak érdekében, hogy sikeres, kitartó felnőttek váljanak belőlük.

Hirtelen növekedésük miatt most nagyon sok sporteszközt kellett vásárolnunk, ami extra kiadás volt a családi kasszának, így a következő félévi költségekre szeretnénk támogatást kérni Attila fiamnak, aki jégkorongozik, és Lilla lányomnak, aki táncol és zeneiskolába jár.

Bemutatkozás:

Négy gyermeket nevelünk, a legkisebb 3 éves a legnagyobb 10 éves. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek képzésére és testmozgására. Van olyan köztük, aki jégkorongozik, táncol, fuvolázik, focizik, judózik, jégkorcsolyázik. A három nagy iskolás szorgalmas, kitűnő tanuló gyerekek, akik rendszeresen indulnak különféle versenyeken. Én most két gyermekem képzéséhez kérném a támogatást.

9 év után idén tértem vissza a munka világába, így a sok iskolán kívüli program logisztikai megszervezése mellett nincs lehetőségem plusz munkát vállalni. A férjem erején felül teljesít és amikor csak lehetősége van rá, akkor Ő is besegít a gyermekek körül, hozza-viszi őket, amikor csak teheti.

Mire lenne szükségem?

Attila nagyon szorgalmas, maximalista, sikerorientált, évek óta jégkorongozik az UTE csapatában az U12-es korosztályban. A jégkorong edzések havi költsége jelenleg igen nagy terhet ró a családi kasszára. Nem beszélve a jégkorcsolya és ütő cseréjéről amire évről-évre sor kerül.

Húga a 8 éves Lilla már három éve fuvolázik a XV. kerületi Hubay Jenő Zeneiskolában. Lilla nagy álma, hogy zongorázhasson is, de nem tudom honnan szerzünk majd ehhez hangszert. Lilla továbbá táncol is a Lendület Táncegyesületben.

Kettejük fél éves költsége 200 000 Ft, ezt szeretném igényelni, hogy ne kelljen lemondaniuk ezekről a szenvedélyekről, melyekben nagyon tehetségesek.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Legkésőbb februárban szeretném megkapni az összeget, hogy a be tudjam fizetni a következő féléves díjakat.