Problémám:

Szeretnék a személyiségemnek megfelelő szakmát szerezni, sajnos erre eddig nem volt lehetőségem. Ez egy fogászati asszisztens tanfolyam lenne. Nagyon nehéz élethelyzetben vagyok. 2 gyermekem van, akik jelenleg édesanyámnál vannak, mert a párom agresszív magatartása miatt külön kellett menjünk. Én Budapesten helyezkedtem el 2 éve lassan, mert itt találtam állást.

Egészségügyi problémák miatt 4 órás munkát tudok vállalni egyelőre. Jelenleg sajnos nincs állásom. Január elején beiratkoztam egy fogászati asszisztens képzésre, mert akkor még úgy gondoltam tudom finanszírozni a képzést. 1 hónapot be is fizettem, de mivel elveszítettem az állásomat, a közeljövőben nem látom lehetőségét anyagi szempontból, hogy folytatni tudjam. Így segítséget szeretnék kérni, hogy be tudjam fejezni.

Bemutatkozás:

Henzel Katalin vagyok, egy 4 és 6 éves gyermek anyukája. Budapesten élek albérletben, egy szobát bérlek. A családi nehézségeimből adódó egészségi állapotom miatt 8 órás takarító állásomat elvesztettem. 4 órás munkát tudok vállalni, de eddig még nem sikerült elhelyezkednem. Egy itthonról végezhető online munkából, interjú anyagok gépeléséből van egy kis bevételem.

Nagyon érdekel a fogászati asszisztens szakma, ezt szeretném csinálni és mivel elkezdtem már, nem szeretném abbahagyni, mert sokat jelent ez számomra, szeretem az egészségügyet és úgy érzem ezt tudnám és szeretném is csinálni. Ezzel a végzettséggel Budapesten biztosan sikerül majd elhelyezkednem.

Mire lenne szükségem?

A képzés 12 hónapos, havi 18 800 Ft-ra lenne szükségem, mivel biztos vagyok benne, hogy ezzel a végzettséggel sokkal könnyebben találok majd állást és élhetek újra a gyermekeimmel.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Minden hónap 15-ig kell a részletet befizetnem. Most 2 hónap elmaradásom van. Felszólítást is kaptam, hogy felbontják a tanfolyami szerződésem. Egy hónap türelmi időt kértem.