Problémám:

József, a 13 éves fiam, magatartás, és mozgásproblémával küzd. Ennek kezelésére alkalmazzák a Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztikát, mely stimulálja a központi idegrendszert, így a mozgásfejlesztéssel a gyermek egyéb kognitív képességei is javulnak majd, valamint a viselkedészavarok is könnyebben kordában tarthatóak.

Fiamat egyedül nevelem, szüleim már sajnos meghaltak, így az önkormányzati támogatáson kívül más segítségére nem tudok számítani. Fiam fejlesztései miatt csak 6 órában tudok dolgozni, de az SNI programnak köszönhetően fél évnyi terápiát finanszíroz nekünk az önkormányzat. A teljes kezelés azonban egy éves, így a második félév rendezését szeretném kérni.

Bemutatkozás:

Vida Tímea vagyok, egyedül nevelem tartósan beteg 13 éves fiamat. Gyermekem édesapja sajnos nem támogat minket, így a mindennapos problémákat és a felmerülő kiadásokat egyedül kell megoldanom egy 6 órás munkaviszonyból származó jövedelemből. József magatartászavarral és mozgásproblémával küzd. Ennek a megkésett mozgásfejlődésnek nagyon hatékony javítása a Hidroterápiás módszer, mely egy speciális, langyos vizes tréning.

A terápiának köszönhetően a gyermek idegrendszere folyamatosan stimulálható, mely rendezettebbé teszi a mozgását, ennek köszönhetően az iskolai teljesítménye is javulni fog. Jelenleg nagy nehézséget okoz neki a beilleszkedés de a terápiának köszönhetően, ez is javulni látszik, és a jövőben reméljük teljesen megszűnik majd, így baráti társasága is nőni fog.

Mire lenne szükségem?

A HRG terápia egy éves kezelés, és az önkormányzatnak köszönhetően fél évet biztosítottak számunkra. A másik fél év költségeit szeretném kérni, hogy a komplett terápiát megkaphassa József, így magabiztosabban, fejlettebben kezdhesse a következő tanévet.

A terápia heti 1 alkalommal történik, itt minden szükséges eszközt biztosítanak számunkra. Fél éves költsége 120 000 Ft

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Januárban kezdenénk a terápiát a TSMT torna kiegészítéseként, így december végéig szeretnénk összegyűjteni rá az összeget