Problémám:

17 éves vagyok, és a Forrai Metodista Gimnázium és Művészeti Technikum Grafika szakos tanulója vagyok. Nagyon szeretek írni, jelenleg is az első nagyobb fantasy regényemen dolgozok. Amikor elkezdtem dolgozni a történetemen, alapos kutatásaim során kiélhettem a vágyam abban, hogy a régi harcművészeteket és az ijászatot tanulmányoztam.

Az ijászat minden egyes alkalommal, egyre jobban vonzott. Nyáron lehetőségem volt kipróbálni, egy tehetséggondozó programnak köszönhetően. Azóta is nagyon szeretnék járni, de sajnos ilyen jellegű anyagi terhet nem bír el a családunk.

Bemutatkozás:

Tóta Ramóna vagyok, 5 testvérem van.Nagyon sokat önkénteskedem, igyekszem minden napközis táboroztatásban részt venni. Nagyon szeretem azokat a dolgokat, amikben ki tudom fejezni magam, még akkor is, ha sok esetben ezt rejtve teszem meg. Sok testvérem van, és mindenkinek megvan a maga hobbija, így természetes, hogy nincs lehetőségem kipróbálni magam különféle dolgokban, addig, amíg meg nem találom a számomra legkedvesebb sportot.

Az íjászattal önmagamra találtam, és nagy terveim vannak a jövőre nézve. Miután az íjászatban elértem a maximumot amit nyújtani tudok, lovasíjászatot szeretnék tanulni, így bővíteni az ezzel kapcsolatos ismeretségeimet. Hiszem, hogy ez a sport lesz a jövőm.

Mire lenne szükségem?

Fél évi íjászat finanszírozását szeretném kérni, melynek költsége 62 000 Ft.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Amint összegyűlik az összeg, szeretném elkezdeni az edzéseket.