Problémám:

Eddig vendéglátásban dolgoztam, amíg gyermekeim nem születtek meg, viszont most jelentkeztem egy élelmiszer- és vegyiárú eladói tanfolyamra.
A tandíj kifizetésében szeretnék segítséget kérni, mert az átmeneti otthon otthonteremtési programjában önkormányzati lakás felújítási költségeire gyűjtünk és a tanfolyam költségét sehogy sem tudjuk kigazdálkodni.

Bemutatkozás:

Radics Júlia vagyok. Bagról költöztünk az év elején Budapestre, hogy párom jobban fizető munkához tudjon jutni. Egy Nonprofit Közhasznú Kht.-nál sofőrként dolgozik, illetve mellette pohárszedői éjszakai állást vállalt. 3 közös gyermekünk van. Egy belvárosi családok átmeneti otthonában lakunk. A legkisebb gyermekem 2021. júniusától bölcsődei elhelyezést kapott, így lehetőségem nyílik végre nekem is munkát vállalni vagy tanulni.

Olyan munkát szeretnék vállalni, ahol délelőtti és délutáni műszakra is van lehetőség , hogy a párom munkájával össze tudjam egyeztetni. A 3 gyermek körüli teendőket egymás között jól fel tudjuk osztani.

A tanulást, a szabadidős foglalkozásokat is úgy próbáljuk elosztani, hogy legyen akár mi- és énidőnk is.
Az énidőmet szeretném tanulásra fordítani. Egy biztos szakmával a kezemben a megélhetésünk is biztosabb lenne

Mire lenne szükségem?:

Az tanfolyam az ALACRITAS Felnőttképzési Intézet élelmiszer-és vegyiárú eladói tanfolyama, mely 2021. június 5-én indul és 3 hónapos a képzés.
Az első részletet, ami 35 ezer forint, ezt ki tudjuk gazdálkodni, viszont a többi része már nehézséget okoz a családi kasszának.
A tanfolyam összköltsége vizsgadíjjal együtt: 172 500.- Forint.

Mikor lenne szükségem a segítségre?:

A képzés ebben az évben június 5-én indul.