Problémám:

Ide Ildikó vagyok, 5 gyermek édesanyja. Szeretnék megtanulni angolul, legalább alapszinten, hogy könnyebben találhassak munkát. Jelenleg egyedül nevelem a gyermekeimet, ugyanis a párom külföldi, és sajnos nem hosszabbították meg a tartózkodási kártyáját, így el kellett hagynia az országot. Ahhoz, hogy majd egyszer ügyvéd lehessek, szükségem lenne az angol nyelvre, így az alapszintű tanfolyam elvégzése a célom.

Bemutatkozás:

Ibe Ildikó vagyok, 34 éves családanya. Jelenleg GYED-en vagyok a picimmel. Próbálom bölcsödébe beadni, hogy én is elmehessek dolgozni minél hamarabb, de egyelőre várnom kell, várólistára kerültünk. Úgy döntöttem, addig is szeretnék tenni valamit, amit akár itthonról is tudnék csinálni. Jelenleg a GYED-ből élünk és szombatonként vállalok alkalmi munkákat. Egyedül nevelem 5 gyermekemet, de szeretnék megtanulni angolul és nagyon szeretnék ügyvédnek tanulni később. Régi álmom, hogy ügyvéd lehessek, és ezáltal több embernek tudjak segíteni.

Anyagi helyzetünk szerény, de stabil volt, mindaddig, ameddig a férjem 10 éves tartózkodási kártyájára le nem járt. Ő nem magyar állampolgár, és a magyar kormány nem hosszabbította meg az itt tartózkodását, így el kellett hagynia Magyarországot. Sajnos így egyedül maradtam az 5 gyermekemmel, és tőle sem kaphatunk annyi támogatást, hiszen így két külön lakást kell fenntartanunk. Amióta gyermekeim édesapjának el kellett hagynia az országot, anyagilag egyre lejjebb kerültünk, hiszen az ő fizetésére nem számíthatunk. Sajnos eddig sem volt lehetőségem iskolába járni az anyagi helyzetünk miatt, de talán most én is kaphatok egy lehetőséget. Úgy gondolom, egy képzés, egy nyelvtudás nagyon sokat segíthetne, hogy jobb állást kapjak, és eltarthassam a gyermekeket, majd idővel egyesülhessen a család, és Angliába költözhessünk.

Remélem, az Adomáyozóktól én is kaphatok egy lehetőséget, amit számomra most a nyelvtudás jelentene.

Mire lenne szükségem?

Egy angol alapszintű tanfolyamot szeretnék elvégezni, és annak az árára lenne szükségem.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

A lehető leghamarabb elkezdeném 🙂