Problémám:

Tudom, hogy manapság a nyelvtudás a legnagyobb tudás, így ezért szeretném megcsinálni minél hamarabb. A szüleimnek viszont nem telik angol nyelviskolára, még a devizahitelt nyögik. Ha kaphatnék az Adományozóktól egy félintenzív nyelvtanfolyamot, hogy minél hamarabb meglegyen majd a nyelvvizsgám, nagyon hálás lennék!

Bemutatkozás:

Eliza vagyok 16 éves, van 2 testvérem. Szüleimmel, testvéreimmel és a nagymamámmal élünk együtt Rákospalotán. Most kezdtem a középiskolát, 9. osztályba járok. A szüleim mindig azt mondják, hogy tanulni kell, mert a tudást senki nem veheti el tőlem. A nyelvtanulás nagyon fontos a mai világban, az anyukám is mindig azt mondja: „annyi embert érsz, ahány nyelven beszélsz.” 🙂

Az idei tanévben az én helyzetem sem lett egyszerű a digitális oktatás miatt, és hogy otthon kell tanulni. Nehezen tudok bekapcsolódni az órákba, mert elég félénk lány vagyok, és tanulási nehézségekkel is küzdők. A szüleim vittek sok fejlesztésre, így szerencsére ezeknek köszönhetően sokat javult az írásom és az olvasásom is. 5. osztálytól tanulom az angol nyelvet, ami nem az erősségem, de szeretnék felzárkózni, hogy jobb legyek belőle. Én nem kérem a legújabb, legjobb mobilt, márkás, ruhákat, csak egy fél intenzív angol nyelvtanfolyamot, ahol beszédközpontúan oktatnak.

Mindent megteszek és eddig is megtettem, hogy ügyesebb legyek a tanulásban. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, akik most a pandémia alatt is megpróbálnak helyt állni és mellettem lenni, pedig a családunk életét megnehezíti a devizahiteles múltjuk.

Ha megkaphatnám az angol nyelvtanfolyamot, akkor azzal majd a felvételinél is nagyobb esélyem lenne. Nagyon hálás lennék, ha ez a vágyam valóra válhatna.

Mire lenne szükségem?

Egy fél intenzív angol nyelvtanfolyamot szeretnék, ahol fejleszthetem az angolomat, hogy később majd nyelvvizsgát is tehessek belőle.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Nagyon örülnék neki, ha januárban elkezdhetném majd a nyelvtanulást.