Problémám:

Jelenleg tűzoltóként dolgozom, és előrelépés miatt szeretném elvégezni a Környezetvédelmi technikus képzést, azonban egyedüli kenyérkeresőként és 3 gyermekes családapaként jelenleg nem tudom megteremteni az ehhez szükséges tandíjat.

Bemutatkozás:

Pintér Zoltán vagyok, 3 gyermekemet nevelünk a feleségemmel. Sajnos a jelenlegi helyzetben nem tud elmenni dolgozni, mert sokszor kell otthon lennie a gyerekekkel. A digitális oktatás idején szintén nem tudott dolgozni, hiszen nemcsak anyaként és feleségként, hanem „póttanárként” is helyt kellett állnia. Azóta is hol egyik gyerek osztálya, hol a másik kerül karanténba, így nem tud dolgozni, hiszen ezt nem tolerálják a munkahelyek. Emiatt a kenyérkeresés rám marad egyedül.

Én tűzoltóként dolgozom, de sajnos ebből az egy jövedelemből, és a családi pótlékból, anyasági támogatásból élünk így öten. Ebből az összegből nem tudunk úgy élni, ahogy azt szeretném részükre biztosítani.

Ha el tudnám végezni a Környezetvédelmi Technikus képzést, akkor előléptethetnének a tűzoltóságnál is. Olyan helyszínekre, ügyekhez mehetnék ki, amelyekkel magasabb fizetés jár. A munkavédelmi vizsgám már megvan, ha ez a vizsgám is sikerülne, akkor magasabb beosztásba kerülhetnék. A későbbiekben szívesen dolgoznék a szakmában másodállásban is, vagy akár idősebb koromban szakmát is válthatnék.

Ha az Adományozók segítenének elindítani ezen az úton, akkor közelebb kerülnék ahhoz, hogy megadhassam mindazt a családomnak, ami egy szebb és jobb élet felé vezetne minket.

Mire lenne szükségem?

A Környezetvédelmi Technikus képzést szeretném elvégezni. Ennek árára, összesen 276.000 forintra lenne szükségem.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Idén december 30-ig lehet jelentkezni, de remélhetőleg januárban is indul a tanfolyam.