Problémám:

Sajnos a lányom 7 éve éber kómában van. A folyamatos ápolása miatt dolgozni már nem tudok, így bevételem mindössze az ápolási díj, újabban GYOD ( Gyermekek Otthongondozási Díja), neki pedig jár az EGYT, vagyis Egészségkárosodási és gyermekfelügyeleti támogatás. Ennek a kettőnek az összegéből nem tudom megvásárolni a matracot, sem kicseréltetni a bojlert. Sajnálatos módon mindkettő tönkrement, és nem tudok ennyi pénzt kigazdálkodni, ezért bízva az emberekben, segítséget kérek. 

Bemutatkozás:

Kistaj Éva vagyok, 3 gyermekem van. 7 éve ápolom éber kómás lányomat. A GYOD és az EGYT összesen nehézkesen, de elég a mindennapi megélhetésünkre. Azonban a 6 éves professzionális kórházi matracunk tönkrement. Ennek értéke több százezer forint, amit sehogysem tudok kigazdálkodni. Bár 2 évente TB alapon, ingyen kapunk olcsóbb matracot, miután lányom teljesen mozdulatlanul fekszik és tartósan használja, az nem megfelelő neki. Most egy ilyet használ, de sajnos allergiás rá, valamint négyes stádiumú felfekvései alakultak ki tőle, így szeretnénk minél hamarabb lecserélni. Ehhez viszont egy speciális kórházi matracra lenne szükségünk, hogy allergiája és felfekvései a folytonos kezelés mellett elmúljanak.

Emellett, ha szabad, még egy bojlert is szeretnénk kérni. A jelenlegi már 34 éves és életveszélyes. Ebből a legolcsóbb is megfelel, csak működjön.

Mire lenne szükségem?

Egy kórházi, intenzív osztályon használt tartós matracra a lányom számára, valamint, hogy a fűtésünk is meg legyen oldva, egy új bojlerre.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Minél hamarabb, de legkésőbb karácsonyra.