Problémám:

3 gyermekem közül a legnagyobbnak szüksége lenne egy laptopra a digitális oktatás miatt. Mi jelenleg nem tudjuk megteremteni neki az ehhez szükséges anyagi hátteret, ugyanis a a hatalmas lakástörlesztőnk mellett a legkisebb lányomnak és a férjemnek is gyógykezelésre van szüksége, ami óriási anyagi terhet ró ránk.

Bemutatkozás:

A mi kis 5 fős családunk igen szerèny körülmények között èl. 3 gyermeket nevelünk: nagyobbik kislányom 11 éves, 5.osztályos tanuló, a másik két kislányom pedig még óvodás. Férjemmel mindketten dolgozunk, én egy fogászatban, mint fogászati asszisztens.

Sajnos igen nagy teher van rajtam mind a család, mind a munka szempontjából. Férjemnek, a lányok apukájának sajnos pszichológusi segítségre van szüksége, ami anyagilag nagyon megterhelő. Emellett a legkisebb kislányunk már egy éve inzulinos cukorbeteg. Az ehhez szükséges gyógyszerek, inzulin is mindennapi kiadás.

2 éve költöztünk jelenlegi lakásunkba, amit nagyon szeretünk.Nagy és nehéz küzdelmek árán sikerült megvenni: egy végrehajtásos ingatlan volt, és egy évünkbe tellett, hogy elintézhessük és elfogadják rá a hitelkèrelmünket. Jelenleg 126 000 Ft csak a lakás törlesztőnk, ezen felül fizetjük a rezsit, a már említett egészségügyi kiadásokat és a mindennapi életünket. A nagylányom számára a mindennapi tanuláshoz igen nagy szükség lenne egy laptopra, de a fent említett okok miatt azt nem tudjuk neki biztosítani. Nagyon reméljük, hogy a kedves adományozók tudnak ebben segíteni. 

Tisztelettel köszönöm a megèrtèst és a segítséget.

Veres Csabáné Erika

Mire lenne szükségem?

A nagylányom számára a tanuláshoz egy laptopra.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

A lehető leghamarabb. Ha karácsonyra sikerülne megvenni, óriási ajándék várhatná a fa alatt.