Problémám:

Támogatást szeretnénk kérni továbbtanulásra, mivel alacsony általános iskolai végzettséggel rendelkezem. Életem első, érettségihez nem kötött szakmáját szeretném megszerezni, amely a Nagyteljesítményű Kazánkezelő lenne, azonban 4 gyermeket nevelek, így csak nagy nehézségek árán tudok félretenni annyi pénzt, amennyi szükséges a tanuláshoz.

Bemutatkozás:

Kovács István vagyok, feleségemmel négy kiskorú gyermeket nevelünk albérletben. Jelenlegi munkahelyemen, a Zuglói Egyesített Bölcsödében két éve dolgozom, mint kertész-karbantartó. Ehhez nem volt szükséges magasabb iskolázottság, a feladatokat szeretem, el tudom látni, de szeretnék egy szakmát kitanulni. Szakemberekből hiány van, ezt tudom.

Ha meglenne a végzettségem, más besorolást kaphatnék és több jövedelemmel rendelkeznék. Ezáltal jobban tudnám támogatni a gyermekeim jobb óvodai-iskolai igényét, fejlesztését, sportolását. Jobban tudnám támogatni a későbbiekben is a továbbtanulásukat. Így kinéztem a Nagyteljesítményű Kazánkezelői tanfolyamot, amelyet nagyon szeretnék kitanulni. Erre a tandíjat nagy lemondások árán elkezdtük félretenni, de apósom hirtelen tragikus halála miatt a tanfolyamra összegyűlt pénzt a temetés költségeire kellett fordítanunk.

Ezen okból szeretném kérni a Tisztelt Támogatók segítségét hogy egy szakmát megszerezhessek, hogy a családom részére élhetőbb, nyitottabb jövőt tudjak biztosítani. 

Köszönettel: Kovács István

Mire lenne szükségem?

A Nagyteljesítményű Kazánkezelői tanfolyamot szeretném elvégezni, és annak a díjára lenne szükségem.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Jövőre szeretném elkezdeni a tanfolyamot, februárban már jó lenne.