Problémám:

Több, mint 20 éve dolgozom személyi-, és vagyonőrként, azonban a sok éves kudarcok és csalódások, kifizetetlen munka miatt szeretnék új szakmát tanulni, ami az Élelmiszer-, és vegyi áru eladó lenne. Szeretném a legjobb körülményeket megteremteni a 4 gyermekemnek, de jelenleg nem tudom összegyűjteni a tanfolyamhoz szükséges pénzt.

Bemutatkozás:

Szilva Attila vagyok, 4 gyermekes családapa. Újpalotán élünk gyermekeimmel, párommal és az ő anyukájával, valamint 2 kutyusunkkal. 16,14, és 12 éves fiaim focizni és futballozni járnak, az életük a sport. Legkisebb gyermekem, az egyedüli kislányom most második osztályos.

Folyamatosan dolgozom személy-, és vagyonőrként több, mint 20 éve, hogy a mindennapok könnyebbek legyenek. Sajnos a hosszú évek alatt nagyon sokszor jártam úgy, hogy nem fizettek ki, vagy nem voltam bejelentve, így többször kellett váltanom munkahelyet. A kérésem is ehhez kötődik.

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy átképezzem magam, megtanuljak egy másik szakmát, ezáltal nagyobb biztonságban érezném a családunkat is. Nem szeretnék már úgy dolgozni, hogy nem biztos, megkapom a fizetésemet, annyit kapok-e, amennyiről szó volt, vagy kétséges legyen a bejelentésem is. Éppen ezért úgy döntöttem, szeretném elvégezni az Élelmiszer-, vegyi áru eladó tanfolyamot. Úgy gondolom, hogy az sokkal biztosabb pénzbevételi forrást jelentene, és így már több helyen elhelyezkedhetnék, hiszen két szakma lenne a kezemben.

Mire lenne szükségem?

Az Élelmiszer-, vegyi áru eladói tanfolyam díját nem tudom sajnos megteremteni, így ehhez kérek segítséget. A tanfolyam 115.000 forintba kerülne, kérem, segítsenek összegyűjteni.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Nagyon szeretném már akár januárban is elkezdeni a képzést.