Problémám:

Egyedülálló anyukaként, bármilyen segítség nélkül nevelem albérletben 3 éves kislányomat. Jelenleg lépcsőházi takarításból élek, azonban szeretném életem első szakmáját megszerezni, ami a Kézápoló és Műkörömépítő OKJ-s tanfolyam elvégzésével lehetséges. A bejövő keresetem mellett aránytalanul nagy kiadásaim vannak, így nem tudom finanszírozni a képzés árát, ezért segítséget kérek.

Bemutatkozás:

Kis Gabriella vagyok, egy 3 éves kislány anyukája, akit teljesen egyedül nevelek egy albérletben. Jelenleg lépcsőházi takarítás a munkám, ebből élünk meg ketten. Egy szakmát szeretnék végre megtanulni, amelyet OKJ-s képzés keretein belül tudnék elsajátítani, ez pedig a Kézápoló és Műkörömépítő szakma lenne. Ezzel már akár a főállásom mellett is el tudnék helyezkedni, később pedig otthagyhatnám a takarítást, és teljes állásban tudnám végezni. Ha el tudnék vele helyezkedni, akkor én oszthatnám be az időmet, így nem okozna gondot a kislányomat hozni és vinni a bölcsődébe, illetve egy esetleges betegség sem veszélyeztetné az állásomat és a megélhetésünket. Szeretnék a lányomnak jobb körülményeket biztosítani, és mivel senkire nem számíthatok, tudom, hogy nekem kell megteremtenem.

Nem szeretnék azonban majd itt megállni. Ha elvégzem a kurzust, és elhelyezkedem benne, akkor lesz pénzem a Lábápolás, pedikűr szakmát is megszerezni, így pedig már biztos bevételi forrásom lesz a két szakmám, és jobb körülményeket biztosíthatok magunknak. Az elindulásomhoz szükséges összeg összegyűjtéséhez kérek segítséget.

Nagyon szépen köszönöm, ha segítenek.

Mire lenne szükségem?

Első szakmám elsajátítására szeretnék megoldást találni. A tanfolyam, a vizsga és a kezdőszett megvásárlása összesen 303 600 Ft.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Mivel 2021-ben változnak és szigorodnak az OKJ-s képzések feltételei, már csak az idén, decemberben induló tanfolyamon van lehetőségem részt venni. Ezért december első hetében lenne szükségem az összegre.