A projekt díjával 2 családot támogathatsz: Suha Leila balettóráit és Koór Roland és Angyal Dávid karate edzéseit.

Problémám:

A családok nem tudják kigazdálkodni az edzések díjait, így anyagi segítségre szorulnak.

Bemutatkozás:

Nagyon sokat gondolkoztam, hogyan is kezdjék hozzá… Van egy 2 és fél éves kislányom, Emília, mégsem neki szeretnék kérni.

Mi, Emília és én, úgy érezzük, hogy egy kislányt szeretnénk támogatni! Emíliának van egy kis barátnője, aki rengeteget foglalkozik Emivel, tanítja sok – sok jó dologra és olyan szeretettel van felé, mintha a testvére lenne. Ő Suha Leila. Leila egy 5 gyermekes család 4. gyermeke. 5-ös tanuló, és nemcsak az iskolában szorgalmas, hanem az otthoni teendőkből is kiveszi a részét. Leila nagyon szeretne balettot tanulni, lenne is hozzá érzéke és adottsága, az Újpesti Sport Egyesületbe már kétszer beválogatták. Mivel 5- en testvérek, ez kívánsága nagyon a háttérbe szorul. Most a járvány alatt az apukáját 3x küldték el a munkahelyéről, de mindig talált újat, és dolgozott. Nekik a család az első és a legfontosabb! Mi szeretnénk neki ezzel megköszönni a sok jót, amit tanít a lányomnak, és lehetőséget biztosítani arra, hogy tovább fejlessze magát! Okos, jó tanuló, de sokszor lassan reagál a környezetére es annak változásaira. Akik balettoznak, azoknak nagyobb a térmemóriájuk, hatékonyabbak és koordináltabbak a mindennapokban, sőt, ügyesebben és gyorsabban reagálnak a környezetük változásaira. A mozdulat hozza létre és formálja a személyiséget, az érzékelést, mindent, ami az embert emberré teszi.

A másik család, akik hozzánk fordultak segítségért, szintén nagycsaládos, ahol a két fiú karate edzéseit nem tudják biztosítani.

Angyal Nóra 3 gyermekes édesanya. Férjével együtt nevelik a gyerekeket, akik közül Roland 12 éves, Dávid 6 éves, a legkisebb pedig Panka, aki mindössze 2 éves. A két fiú közül Rolandnál 5 éves korában magas vérnyomást diagnosztizáltak, így szüksége van a sportra. Dávidnak egészségügyi problémája szerencsére nincs, azonban nagyon energikus, így szüksége van valamilyen testmozgásra. Felfedezték a karate edzéseket, amiket becsületesen végig csináltak a 2 ingyenes órán, és rajonganak érte. Jelenleg azonban szerény bevételeik miatt nem tudják finanszírozni az órákat.

Mire lenne szükségem?

A családok nem tudják kigazdálkodni az edzések díjait, így anyagi segítségre szorulnak.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Az őszi szünet végére, de legkésőbb november 30.