Problémám:

Anyagi körülményeinket szeretném javítani a tanfolyammal, hogy a családom jobban és nagyobb anyagi biztonságban tudjon élni. Ehhez szeretném elvégezni a képzést.

Bemutatkozás:

Rafa Attila vagyok, 6 gyermekes édesapa. Nagylányomnak is született egy kislánya, ők szintén velünk élnek, így összesen 9-en élünk együtt. Feleségem most végzett el egy dajkaképző tanfolyamot, hogy könnyebben el tudjon helyezkedni, így elindultunk egy úton, hogy jobbak legyenek a körülményeink.

Mire lenne szükségem?

Szeretném a Nehézgépkezelői tanfolyamot elvégezni, hogy átképezhessem magam, és könnyebb legyen eltartani a családomat. A tanfolyamot nem tudom kifizetni, így ehhez szeretnék segítséget kérni. A szaktudás megszerzése fizetésemet megnövelné, plusz előnyt jelentene esetleg más munka megpályázásához is. A kerületünk is megérdemli a jó szakembereket, képesnek és felelősnek érzem magam a környezet, a közösség biztonságos fenntartásának kialakításában. Számomra ez nem csak egy plusz szakma vagy papír lenne, hanem hivatás. Ennyi gyermek mellett sajnos lehetetlen félretenni egy tanfolyamra is külön, így szeretnék segítséget kérni. Segítsenek kérem a pályaváltásomban.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

A tanfolyamot szeretném még karácsony előtt elkezdeni, így december 15.