Problémám:

Erős látáshibával (8 dioptria) rendelkező kislányomnak nagykijelzős tabletre lenne szüksége a tanulása érdekében.

Magainé Bancsók Melinda vagyok. Férjemmel és 3 gyermekünkkel élünk a XV. kerületben, önkormányzati lakásban. A lakást pályázaton nyertük el felújítási kötelezettséggel, így tartalékainkat a felújítás felemésztette. A tabletet sajnos mi nem tudjuk megvásárolni, pedig egy ilyen tablet kijelzőjét már ezzel az erős látáshibával is megfelelően látja, ami megkönnyítené számára a tanulást.

Bemutatkozás:

Mindhárom gyermekem iskolás, így a karantén ideje alatti online oktatási rendszer további plusz megterhelést rótt a családra, és digitális eszközökkel sem tudtuk megfelelően ellátni a gyerekeket. Luca, (9 éves) tanulási nehézségekkel küzd, és erős látáshibája miatt folyamatos (jelenleg online) fejlesztést igényel.

A karantén idejére kölcsön kaptunk egy nagyobb képernyős tabletek, amelynek köszönhetően rengeteget fejlődhetett (a kijelző nagysága miatt jól látta azt) a tanulásban. Ezt az eszközt azonban vissza kellett adnunk, és nekünk nincs másik. A telefon kijelzője kicsi, így nem megfelelő számára, mindenképp nagyobb kijelzős készülékre lenne szüksége.

Mire lenne szükségem?

Önerőből jelenleg nem tudunk megvásárolni neki egy megfelelő tabletet, ezért segítséget kérünk szépen. A támogatást előre is köszönjük!

Mikor lenne szükségem a segítségre?

Az ősziszünet végére, de legkésőbb november 30.