Problémám:

Szeretnék új munkahelyen elhelyezkedni, ám a nyelvtudás elengedhetetlen hozzá. Eddigi és mostani anyagi körülményeink sajnos nem engednek meg egy nyelvtanfolyamot, így segítségért fordulok. Bízom az emberek nagylelkűségében, és hogy tudnának támogatni minket abban, hogy jobb anyagi körülményeket biztosíthassunk magunknak és 3 gyermekünknek.

Bemutatkozás:

Sipos Vivien vagyok, 3 gyermekes édesanya. A párom 31 éves, villanyszerelő. 7,5 év után a kialakult pandémia miatt elvesztette munkáját. Azóta munkanélküli, ám feltalálja magát, elvállal alkalmi munkákat, így nem szűnt meg fő kenyérkeresőnek lenni a családban. Én sok időt otthon töltöttem a gyermekeimmel, így eddig nem dolgoztam, viszont most már el kell helyezkednem egy munkahelyen. Ahol viszont jól lehet keresni, ott elengedhetetlen lett a nyelvismeret. A nyelvtanfolyamok nagyon drágák most nekünk, de tudom, hogy azzal biztosan egy jó helyre tudnék beilleszkedni. Nehezen oldjuk meg a mindennapi kiadásainkat is, pedig mindent megteszünk, hogy a gyermekeink ne szenvedjenek hiányt semmiben, de a férjem egyedüli családfenntartóként ennél többet már nem tud vállalni.

Hosszútávon tudom, hogy a gyermekeimnek is tudok segíteni a nyelvtanulásban, ha elvégezhetném a tanfolyamot. A leckeírásban, esetlen az angol nyelvtan megértésében, főleg akkor, ha újra csak digitális oktatás lenne. Emellett én magam is tudnék előre haladni az életben, és ez a lehetőség egy hatalmas lépés lehetne Nekünk. Köszönöm, hogy időt szánnak a levelemre, és támogatják a kitűzött célunkat.

Mire lenne szükségem?

Katedra nyelviskola angol tanfolyamát szeretném elvégezni.

Mikor lenne szükségem a segítségre?

November 30-ig ha összegyűlne a pénz, akkor el tudnám idén kezdeni a tanfolyamot.